fbpx

Geboorte datum: 15 mei 1987
Opleiding(en): Docent Muziek (Conservatorium Utrecht) Rockacademie (Fontys Tilburg)
Bands/acts: Zelf geen vaste band, ik werk voornamelijk als backing vocal en invalzangeres
Hoogtepunt(en) als zangeres: Ik heb niet echt één hoogtepunt, ik vind het wel altijd extra bijzonder om te zingen op speciale gelegenheden, zoals een bruiloft van mensen die me dierbaar zijn, of de doop van een kindje dat dichtbij me staat.

Favoriete zanger(es): Favoriete zanger(es): Eva Cassidy, Ed Sheeran, Stevie Wonder, Jessie J
Beste album(s): Continuüm, Paradise Valley (John Mayer), Songbird (Eva Cassidy)
Beste concert(en): Stevie Wonder, John Mayer, Broken Circle Breakdown Bluegrass Band. En m’n allereerste concert zal ik natuurlijk nooit vergeten, van…jawel, de Spice Girls!
Bio: We kennen allemaal dat verhaal wel van het kind dat in haar luier rond liep en niets anders deed dan zingen, toch? Nou dat was bij mij niet anders. Het liedje Eternal Flame van the Bangles bracht ik maandenlang dagelijks ten gehore, net als het Italiaanse La Solitudine waarbij ik als 4-jarige overtuigd was van mijn “Italiaanse taalkunsten”. Dat muziek uiteindelijk de richting zou zijn die ik koos was geen verrassing. Ik besloot eerst de Muziekdocentenopleiding te volgen. Daar wilde ik steeds meer zelf muziek maken en op een podium staan, waardoor ik uiteindelijk koos voor de Rockacademie. Hier heb ik me als sessiezangeres kunnen ontwikkelen en is de backing-vocalist in mij ontpopt. Ik vind het heerlijk om samen met andere zangers/zangeressen mooie, strakke koortjes neer te zetten en zo het geheel iets extra’s te geven. Toch is de liefde voor het lesgeven/coachen er altijd geweest. Daarom ben ik naast zangeres ook zangdocente en dirigente bij een popkoor. Samen naar iets moois toe werken en de mensen zien groeien en ontwikkelen als vocalist, dat vind ik altijd een bijzonder proces om aan deel te nemen.