fbpx

Jasmijn van den Hoogen

• Geboorte datum: 15-01-2000
• Opleiding(en): Rock City Institute

• Bands/acts: Jasmijn
• Hoogtepunt(en) als zangeres:
Uitbrengen van EP ‘Alien‘, winnen Jury Award van De Sound of Eindhoven.
• Favoriete zanger(es):
Tash Sultana, Eefje de Visser en Sevdaliza.
• Beste album(s)
: Sweetener – Ariana Grande
• Beste concert(en): London Grammar op Lowlands

• Bio: Ik ben in 2000 geboren in Sint Hubert en ben in 2018 naar Eindhoven verhuisd. Naast muziek, hou ik van kamperen, mountainbiken, kampvuurtjes, urban exploring en honden. Mijn artiestennaam is gewoon ‘Jasmijn’ en je kunt mijn muziek online vinden. Voor mij is muziek niet het doel maar een middel om een boodschap, gevoel of sfeer over te brengen. Ik hou van jammen en experimenteren met verschillende genres. Ik zing zolang ik me kan herinneren. Mijn eerste liedje schreef ik toen ik 9 jaar oud was. Het leuke aan zang is, is dat je je instrument altijd bij je hebt en er oneindig veel mogelijkheden zijn in hoe je die kan gebruiken. Het is leuk dat je als docent je leerlingen kan inspireren, maar het leukste is dat je zelf ook geïnspireerd raakt. Het is prachtig om iemand van dichtbij te zien ontwikkelen en daar zo’n groot onderdeel van te mogen zijn.