fbpx

Bella Hoog Antink - Zangdocent SingShop

• Geboorte datum: 06-12-2000
• Opleiding(en): Herman Brood Academie
• Bands/acts: BELLA & JUNE
• Favoriete zanger(es): Ik vind heel veel zangers en zangeressen geweldig, maar als ik één zangeres moet kiezen is het Yebba.

• Hoogtepunt(en) als zangeres: Ik heb niet echt één hoogtepunt. Wat voor mij wel een bijzonder moment was, is de release van mijn debut single met mijn act BELLA & JUNE. Hier hebben we heel lang aan gewerkt, dus om het eindelijk de wereld in te sturen voelde geweldig.
• Beste album(s): Noodzakelijk Verdriet – Froukje, Five Seconds Flat – Lizzy McAlpine, Dawn – Yebba
• Beste concert(en): Eefje de Visser
• Bio: Ik ben opgegroeid met heel veel muziek om me heen. Toen ik acht jaar was ben ik begonnen met zangles. Kort nadat ik hiermee begon, heb ik een CD met kinderliedjes opgenomen in een grote studio. En een week na mijn 9e verjaardag had ik mijn eerste optreden op een groot podium. Deze dingen vond ik doodeng, maar ik kwam er achter dat ik dit geweldig vond; dit moest en zou ik vaker gaan doen! Tijdens de middelbare school begon ik zelf nummers te schrijven en in bandjes te zingen. Hierdoor heb ik veel optredens gehad, ging ik steeds vaker schrijven met andere mensen samen, was ik regelmatig in de studio te vinden en begon ik zelf met produceren. Songwriting werd voor mij echt een uitlaatklep. In 2020 ben ik gaan studeren aan de Herman Brood Academie. Hier heb ik na een lange zoektocht ontdekt wat voor genre muziek ik het liefste wil maken: Nederlandstalige pop met elektronische invloeden. Samen met een klasgenoot ben ik een duo begonnen genaamd BELLA & JUNE. We hebben inmiddels een paar singles uitgebracht en we zijn continu bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Tijdens mijn studie aan de HBA ben ik begonnen met zangles geven bij Musicscool. Momenteel geef ik daar nog steeds zangles, maar vanaf nu ook bij SingShop! Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen hun zelfvertrouwen kunnen vinden in het zingen, want door te zingen voel je je sterker!