fbpx

Maud van Limpt

• Geboorte datum: 09-02-2000
• Opleiding(en): Rock City Institute en Rockacademie
• Bands/acts: Momenteel geen vaste bands of acts, maar ik schrijf, zing en treed op onder mijn eigen naam als singer/songwriter

Hoogtepunt(en) als zangeres: Winnen van “’The Orion Music Awards”. Dat gaf mij de zekerheid dat ik door wilde in de muziek en als zangeres.
• Favoriete zanger(es): Adele, Madison Cunnigham
• Beste album(s): In The Lonely Hour’ – Sam Smith
• Beste concert(en): Post Malone in de Ziggodome, dit was mijn eerste concert. En TOTO!! (Zomer 2022)
• Bio: Ik ben geboren op 9 februari 2000 in Tilburg, maar ik ben opgegroeid in een klein dorpje genaamd Reusel. Ik ben op 7-jarige leeftijd al begonnen met het zingen in musicals zoals: ‘The Sound of Music’ in het Efteling theater en later nog de musical ‘Jospeh and the Amazing Technicolour Dreamcoat’ in het Beatrix theater. Na dit avontuur ging ik naar de middelbare school. Ik raakte meer geïnteresseerd in zingen en schrijven en ik merkte dat ik toch liever muziek maakte dan in musicals speelde. Op mijn 16e begon mijn interesse te groeien naar het schrijven met eigen nummers. In 2016 won ik samen met mijn band de ‘Orion Music Awards’ met mijn eerste eigen nummer ‘Where Do I Go’, hierna volgden er nog vele meer. Na de middelbare school ben ik meteen muziek gaan studeren aan Rock City Institute, waar ik in 2019 ben afgestudeerd. Ik wilde graag nog meer leren over zang en over het muzikant-schap dus ben ik zang gaan studeren aan de Rockacademie én dit jaar studeer ik af! Na mijn afstuderen heb ik veel zin om meer te spelen en weer meer muziek te gaan maken zonder alle verplichtingen van school!

Maud van Limpt insta